Hundrevis av timer med utvikling og testing ligger bak Superglides II Pro. Alt for å løse problemet med treg lasting og lossing av både snøccooter og ATV.


Superglides II PRO

Med Superglides II Pro systemet glir snøscooteren enkelt opp eller ned på tilhengeren mens du fortsatt har bra grep med støvlene, også i kalde og isete forhold. Den beste kombinasjonen og løsning for smidig og sikker lasting og lossing.

Kanalene i Superglide II Pro gjør sammen med de spesialdesignede boltene slik at Superglideskinnene kan ekspandere og trekke seg sammen etter værforholdene. Det gjør att de alltid ligger flatt og jevnt. Med en unik ventilasjonsteknikk blir det minimalt med fukt under Superglideskinnene slik at tregulvet ikke blir skadet.


   

Usikker på hvor tung tilhenger du kan dra?

Om du er usikker på hvor tung tilhenger du kan dra med bilen din, kan du enten finne opplysninger om dette i vognkortet, eller benytte deg av Vegvesenets tilhengerkalkulator under.

Direkte til Statens vegvesen


North Grade®

4P tilhengere er bygd for å møte Nordens tøffe krav. Testet på verdens største naturlige testbane for å garantere maksimal styrke, smidighet, utholdenhet og holdbarhet. 

Det er det kvalitet fra 4P innebærer - vi kaller det North Grade.®.

Opplev 4P Lineup hos din nærmeste forhandler

Finn din nærmeste 4P forhandler her