Slitesterkt, enkelt i bruk og pålitelig system for å feste snøscooteren i tilhengeren under transport.


Superclamp II produseres av vannavstøtende komposittplast. Det gjør at alle deler er lette og motstandsdyktige. Du får høy sikkerhet uten masse ekstravekt. Systemets hemmelighet ligger i den ergonomisk utformede pistolgrepslåsen som fester snøscooteren i ett steg. Du slipper å strekke deg over skjermen eller under scooteren ved festing.

De mønstrede gummimattene beskytter skiene mot riper. Festeløkken som skrus fast i tilhengergulvet hverken hindrer eller forstyrrer under lasting og lossing. Som et komplement å benytte for å låse scooterens bakre del finns ”Superclamp Rear” som med samme ergonomiske pistolgrepslås sikrer din scooter raskt og enkelt.

     

Usikker på hvor tung tilhenger du kan dra?

Om du er usikker på hvor tung tilhenger du kan dra med bilen din, kan du enten finne opplysninger om dette i vognkortet, eller benytte deg av Vegvesenets tilhengerkalkulator under.

Direkte til Statens vegvesen


North Grade®

4P tilhengere er bygd for å møte Nordens tøffe krav. Testet på verdens største naturlige testbane for å garantere maksimal styrke, smidighet, utholdenhet og holdbarhet. 

Det er det kvalitet fra 4P innebærer - vi kaller det North Grade.®.

Opplev 4P Lineup hos din nærmeste forhandler

Finn din nærmeste 4P forhandler her