Produsert i Sverige, bygd i Norrland

Det handler om å skape kvalitet helt fra grunnen, og en tilhenger fra 4P er bygd for hånd. Hele veien fra det helsveisede chassiet til gulvet, karmlåsen og skapet. Resultatet snakker for seg selv.

Ved å bygge tilhengeren i et miljø der de testes på det hardeste, vet vi hva som kreves av oss før tilhengeren kommer ut på veien. Det handler like mye om materialene som om kunnskap. Produksjonen av t ex de S-formede trekkbjelkene er egenutviklet og unikt for 4P. Med kontroll over detaljene kan vi styre resultatet nøyaktig dit vi ønsker.

Å levere det beste handler om riktig samarbeid. Vi kjøper kun inn de beste råmaterielene og de beste produktene av det vi ikke bygger selv. Det handler om å gjøre det ordentlig - alltid.  Siden vi vet at våre kunder plutselig befinner seg på isdekte veier med nysnø, null sikt og to snøscootere under skapet er det ikke noe annet alternativ enn det beste

Touring 445TXI

Vår mest populære vogn!

Expedition 490EXI

Våre største vogner.

Usikker på hvor tung tilhenger du kan dra?

Om du er usikker på hvor tung tilhenger du kan dra med bilen din, kan du enten finne opplysninger om dette i vognkortet, eller benytte deg av Vegvesenets tilhengerkalkulator under.

North Grade®

4P tilhengere er bygd for å møte Nordens tøffe krav. Testet på verdens største naturlige testbane for å garantere maksimal styrke, smidighet, utholdenhet og holdbarhet.
Det er det kvalitet fra 4P innebærer - vi kaller det North Grade.®. 

Opplev 4P Lineup hos din nærmeste forhandler