North Grade®

4P tilhengere er bygd for å møte Nordens tøffe krav. Testet på verdens største naturlige testbane for å garantere maksimal styrke, smidighet, utholdenhet og holdbarhet. Det er det kvalitet fra 4P innebærer - vi kaller det North Grade.

Styrke

Stabilitet som består ved de tyngste lastene. Med styrken i en 4P-tilhenger kan du føle deg sikker under lasting, lossing og transport. En tilhenger som leverer ved tunge tak.

Smidighet

Enkel å rygge, følsom etter bilen og enkel å tippe. En tilhenger som er bygd for å brukes ofte skal være enkel og håndtere.

Utholdenhet

Med en konstruksjon som beholder sin styrke og smidighet år ut og år inn i de tøffeste forholdene. Testet igjen og igjen for å presses til sitt ytterste.

Holdbarhet

Med omsorg for alle detaljer og valg av materialer, er dette en tilhenger som tåler tøffe tak uten å svikte deg. En 4P-henger er en venn for livet.

Touring 445TXI

Vår mest populære vogn!

Expedition 490EXI

Våre største vogner.

Usikker på hvor tung tilhenger du kan dra?

Om du er usikker på hvor tung tilhenger du kan dra med bilen din, kan du enten finne opplysninger om dette i vognkortet, eller benytte deg av Vegvesenets tilhengerkalkulator under.

North Grade®

4P tilhengere er bygd for å møte Nordens tøffe krav. Testet på verdens største naturlige testbane for å garantere maksimal styrke, smidighet, utholdenhet og holdbarhet.
Det er det kvalitet fra 4P innebærer - vi kaller det North Grade.®. 

Opplev 4P Lineup hos din nærmeste forhandler