Breddegrad 64® - Bygd for Nordiske forhold

Lange vintre med mye snø og minusgrader, og milevis med skoger og store åpne sletter med fjellene i bakgrunn. Vi er på breddegrad 64, vi er i Norden. 

Fabrikken til 4P ligger i Norrland i Sverige, og her har de funnet opp og bygd Sveriges sterkeste og mest utholdende tilhenger i over 40 år. Tilhengere som klarer de forholdene vi selv lever i. Ikke for å forskjellsbehandle folk, men de er norrlänningar og de bygger for norrlänningar. Et vellykket konsept da også folket i Norge setter pris på den kvaliteten som Norrlands tøffe krav krever.

Et bitende vinterklima og krevende forhold har skapt vår produksjonsånd. Den er enkel og tydelig - gjør det ordentlig. For oss innebærer det å arbeide grundig gjennom hver detalj. Å velge de best egnede materialene, og lage et produkt som er både smidig, stabilt og slitesterkt.

En tilhenger som varer livet ut.

Touring 445TXI

Vår mest populære vogn!

Expedition 490EXI

Våre største vogner.

Usikker på hvor tung tilhenger du kan dra?

Om du er usikker på hvor tung tilhenger du kan dra med bilen din, kan du enten finne opplysninger om dette i vognkortet, eller benytte deg av Vegvesenets tilhengerkalkulator under.

North Grade®

4P tilhengere er bygd for å møte Nordens tøffe krav. Testet på verdens største naturlige testbane for å garantere maksimal styrke, smidighet, utholdenhet og holdbarhet.
Det er det kvalitet fra 4P innebærer - vi kaller det North Grade.®. 

Opplev 4P Lineup hos din nærmeste forhandler